v.v. Rhoon maakt zich op voor nog een seizoen in de derde klasse.
v.v. Rhoon maakt zich op voor nog een seizoen in de derde klasse. Foto:

Rhoon maakt het zichzelf onnodig lastig, maar speelt zich toch veilig

RHOON – v.v. Rhoon heeft zich afgelopen zaterdag veilig gespeeld en kan zich opmaken voor nog een seizoen in de derde klasse.

In een jaar waar Rhoon sukkelde met blessures heeft Rhoon zich op de één na laatste dag van de competitie veilig gespeeld. De wedstrijd van zaterdag 28 mei tekende het verloop van dit huidige seizoen. Met veel afwezigen trad Rhoon aan tegen de rode lantaarndrager.
Waar Merrelaar en Tibboel van tevoren al ontbraken, kwam er in de warming up nog eens minder nieuws. Ook Strootman moest de wedstrijd met een kwetsuur aan zijn enkel aan zich voorbij laten gaan. Drie vaste basiskrachten misten het belangrijke duel in de staart van de 3e klasse. Toch wist Rhoon 4-1 op het scorebord te zetten.

Volgende week is het feest op Rhoon en viert de club zijn 75-jarige jubileum. Om 14.30 uur trapt Rhoon af tegen DJS uit Middelharnis in een wedstrijd waar voor beide eigenlijk niks meer te halen valt. Daarna zal er groot feest zijn met onder andere Lee Towers en het feestteam.

Lees het volledige verslag van de wedstrijd op www.deschakelalbrandswaard.nl.


Op de foto: v.l.n.r. Marco van Wassenaar (voorzitter), Hans Verhart (keeperstrainer), Ronard Venekamp (trainer) en Roy v.d. Schee (assistent-trainer).