RWA tegen Avanti.
RWA tegen Avanti. Foto:

Winst voor WCR

RHOON - Afgelopen zaterdag speelde WCR de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen het al gedegradeerde SCO ‘63. Voor WCR was het alleen belangrijk om deze laatste thuiswedstrijd winnend af te sluiten. De wedstrijd was vrij gezapig, SCO kon niet en WCR wilde niet. SCO scoorde in minuut 14 na een corner. WCR moest wel reageren. Het baltempo ging omhoog en er werden kleine kansjes gecreëerd. In minuut 30 en 34 leidde dit tot twee goede aanvallen en twee prima goals van Joey Verbrugge. En onoplettendheid in minuut 42 betekende nog de 2-2.
In minuut 62 maakte Joey zijn derde doelpunt en na een cadeautje van de keeper maakte Joey in minuut 63 zijn vierde. Ook kwam er nog een vijfde goal voor WCR, na een prima aanval kon Jordy Boin zijn goede optreden belonen met een doelpunt. Winst voor WCR met 5-2. Zaterdag speelt WCR uit tegen Hekelingen.

Belangrijke overwinning

RHOON - De E1 van RWA heeft afgelopen zaterdag een mooie en belangrijke overwinning geboekt tegen Avanti. Door goed samenspel, prima verdedigend werk en mooie doelpunten. Als ze zo blijven spelen dan zit er misschien wel een tweede kampioenschap in.

De ouders en coaches zijn enorm trots op deze kanjers.