Proosten op de nieuwe Klepperwei.
Proosten op de nieuwe Klepperwei. Foto:

Bouw Klepperwei officieel gestart

RHOON - Op donderdag 19 mei was het zo ver, na een periode van slopen en voorbereiden, was het tijd voor de officiële start van de nieuwbouw Klepperwei. Een bijzondere mijlpaal waar we in klein comité bij stilstonden op de bouwplaats.

Anja Latenstein, oud burgemeester Albrandswaard en lid van de lokale cliëntenraad en Shequita Kalloe, lid van de Raad van Bestuur van Argos Zorggroep, verrichtten het symbolische startsein door het eerste beton voor de nieuwbouw Klepperwei te storten.
Onder begeleiding van vakkundige bouwers, haalde Anja Latenstein de hendel over waarna het eerste beton werd gestort. Luid applaus volgde: de bouw is officieel begonnen.

Anja Latenstein sprak vervolgens mooie woorden met als boodschap dat de bouw niet snel genoeg kan gaan. Hierna was het tijd om te proosten op de toekomst van Klepperwei.

Het nieuwe Klepperwei biedt een warm thuis aan 59 cliënten en beschikt daarnaast over 12 VPT-appartementen waar ouderen zelfstandig kunnen wonen. Klepperwei voorziet ook in eigentijdse wijkfaciliteiten. De vertrouwde kleinschaligheid behouden ze en steken ze in een modern jasje, met alle voorzieningen die nodig zijn om prettig te kunnen wonen en werken.

Zoals het er nu naar uitziet, wordt Klepperwei half 2023 opgeleverd en na de zomer in gebruik genomen (planning onder voorbehoud).

Wie interesse heeft in wonen met zorg in Klepperwei kan kijken op www.argoszorg
groep.nl/Klepperwei.