Open Podium

RHOON - Na twee succesvolle, maar door covid-maatregelen beheerste edities, zal stichting Kasteel van Rhoon dit jaar voor de derde keer opnieuw het Open Podium Albrandswaard organiseren. De data zijn 3 juli en/of 28 augustus. De data zullen definitief worden naar gelang het aantal aanmeldingen.

Wie kan zingen, viool spelen, goochelen of een ander talent heeft, kan zich opgeven via de website. Jong of oud iedereen is welkom.

Groepen tot maximaal vijf personen kunnen plaats laten nemen op ons podium. Bij meer personen kan men eerst even contact opnemen met de organisatie. 

Meer informatie, toegangskaarten (10 euro inclusief consumptie) en opgeven via 

www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda/programma/open-podium-3-juli-2022


Wielerronde

ALBRANDSWAARD - Na een aantal jaar van afwezigheid vindt op woensdag 15 juni eindelijk weer de Wielerronde Albrandswaard plaats. Om 17.30 uur start de Sportklasse met een afstand van 50 kilometer. De Prominenten op uitnodiging starten om 19 uur en om 19.45 uur starten de amateur, belofte, elite met een afstand van 80 kilometer.

Inschrijven via www.knwu.nl/wegwielrennen/evenement/5806


Fiets of wandel de Rolfroute

ALBRANDSWAARD – De Rolfroute loopt door Albrandswaard en Barendrecht. De fietstocht is vijftig kilometer en de wandelingen zijn van 10 tot 20 kilometer.

Op de routes zijn informatieborden te vinden waar naast tekst ook een QR-code opstaat om meer informatie te krijgen over het gebied rond de jaren 1300.

De route kan gedownload worden via www.stich
ting-rolf.nl.