Vorige week werd het bedrag onthuld, bestemd voor stichting Jarige Job.
Vorige week werd het bedrag onthuld, bestemd voor stichting Jarige Job. Foto:

OBS Portland steunt Jarige Job

PORTLAND - Obs Portland heeft na twee jaar ingewikkelde maatregelen rondom corona eindelijk weer een sponsorloop voor een goed doel kunnen organiseren. 

Op Koningsdag werd er door de kinderen ontzettend hard en veel gerend om geld op te halen voor Stichting Jarige Job. Deze organisatie helpt gezinnen die een kinderverjaardag niet kunnen vieren omdat er geen geld voor is. De stichting maakt speciale verjaardagsboxen voor deze kinderen zodat zij een feestje kunnen vieren thuis en op school kunnen trakteren.
Juf Anja was verantwoordelijk voor het tellen van al het geld dat was opgehaald en daar had ze een flinke klus aan; ,,Wat een ongelooflijk bedrag hebben de kinderen bij elkaar gelopen, hartverwarmend dat iedereen zo gul heeft gesponsord. Zowel op het veld, als financieel."
Vorige week was juf Anja eindelijk uitgeteld, letterlijk en figuurlijk, en werd het totaal opgehaalde bedrag feestelijk onthuld. Drie leerlingen die elk een enorm bedrag hadden opgehaald mochten de cheque overhandigen en wat was iedereen blij. Een prachtig bedrag van 5.478,90 euro is overgemaakt naar Stichting Jarige Job en daar kunnen heel wat verjaardagsboxen van worden gevuld.