Intratuin viert 50e verjaardag

Ter ere van het 50-jarig bestaan van familiebedrijf Droogh, viert Intratuin Rhoon feest. Een goed feestje vier je niet alleen en daarom ontwikkelden zij een bomvolle jubileumkrant, speciaal voor de klanten. In dit 'Feestblad' vindt men naast heel veel scherpe aanbiedingen onder andere ook het verhaal van Aad & Carolien Droogh. Ze blikken terug in de tijd toen Aad nog planten en bomen verkocht vanuit zijn schuur aan huis.

Er zijn diverse acties samengesteld zodat er voor ieder wat te kiezen is. Mooie groepskortingen zoals bijvoorbeeld alle siergrassen, alle olijfbomen, alle klimplanten of alle parasols nu met 25 procent korting. Daarnaast geven ze ook hoge kortingen op tuinmeubelen, binnen- en buitenpotten, zijdebloemen en -planten en op de smakelijke deals uit de Proeftuin. 

Om het feest compleet te maken is er een grote winactie voor de klanten van Intratuin. Wie voor 20 euro artikelen koopt in de winkel, in de periode van 9 tot en met 22 mei, ontvangt een deelnamecoupon bij de kassa. Er is 24.000 euro aan prijzengeld te verdelen.


Samen eten

RHOON - Op Pinkstermaandag 6 juni om 15 uur kan men in Ontmoetingscentrum Het Boerderijtje terecht voor een maaltijd, verzorgd door een cateraar. Men krijgt drie gangen voor 11 euro inclusief koffie en thee. Drankjes zijn voor eigen rekening. Het menu bestaat uit: mosterdsoep, vispotje met aardappelgratin en trifle toe. Aanmelden via Welzijn Albrandswaard, 010-5018322. 


Wandeling Ridderkerk centrum

RIDDERKERK - Op donderdag 26 mei houdt Natuurvereniging Eiland IJsselmonde, vanaf 13.30 uur, een wandeling door het centrum van Ridderkerk onder leiding van Aart van Dragt. Verzamelen voor het gemeentehuis op het Koningsplein te Ridderkerk. Deelname is gratis
Aanmelden via www.
natuurvereniging-ijssel
monde.nl