Zomerconcert De Regenboog

POORTUGAAL - Op zondagmiddag 26 juni zal kinderkoor de Regenboog uit Poortugaal samen met chr. jeugdkoor Zamariem uit Nootdorp onder leiding van Rob de Jong een concert geven.

Het concert wordt in de Dorpskerk van Poortugaal gehouden en begint om 14.30 uur.

Na afloop van het concert is er een verkoop en de opbrengst is voor Oekraïne, tijdens het concert zal het goede doel toegelicht worden.


Word collectant voor de MLDS

ALBRANDSWAARD - De Maag Lever Darm Stichting (MLDS) zet zich in voor de 2 miljoen Nederlanders met spijsverteringsaandoeningen. De mlds doet dit door onderzoek, voorlichting en zorgprojecten voor een betere kwaliteit van leven.

Aan alle Nederlanders legt de MLDS graag het belang van je spijsvertering uit. De organen die samen je spijsvertering vormen, verteren niet alleen je eten, ze zorgen er ook voor dat jij je fit voelt en energie hebt. Ze vormen de basis voor je afweersysteem.

De stichting werkt intensief samen met vrijwilligers, patiëntenorganisaties, zorgprofessionals, onderzoekers, overheden en bedrijfsleven. Zij is onafhankelijk en voor haar inkomsten afhankelijk van giften en donaties.

Word collectant in de collecteweek van de MLDS, van 20 juni tot en met 25 juni.

Meer informatie over de Maag Lever Darm Stichting: https://www.mlds.nl.

Meehelpen met collecteren in Albrandswaard of meer informatie via mlds
albrandswaard@gmail.com.