De eerste prijs is voor Karin Sluiter met deze foto.
De eerste prijs is voor Karin Sluiter met deze foto. Foto:

Fiets of wandel de Rolfroute

ALBRANDSWAARD – De Rolfroute loopt door Albrandswaard en Barendrecht. De fietstocht is vijftig kilometer en de wandelingen zijn van 10 tot 20 kilometer. Op de routes zijn informatieborden te vinden waar naast tekst ook een QR-code opstaat om meer informatie te krijgen. De route kan gedownload worden via www.stichting-rolf.nl. 


Uitslag fotowedstrijd 

ALBRANDSWAARD - Tijdens de feestelijke jubileumviering van de natuurvereniging werden de winnaars van de fotowedstrijd bekend gemaakt. 
Thema van de opdracht was de schoonheid van de Albrandswaardse en Barendrechtse polders en grienden. De wedstrijd heeft 86 foto's opgeleverd. Bij de beoordeling door de jury is gekeken naar de compositie, kleuren, techniek, inzicht, scherpte, gebruik van het landschap en natuurlijk het gevoel dat een foto oproept. De drie winnende foto's zijn tijdens de jubileumviering in groot formaat tentoongesteld in het verenigingsgebouw waar alle bezoekers ze konden bewonderen. Aan de winnaars zijn cadeaubonnen overhandigd.
De eerste prijs is voor Karin Sluiter. De tweede prijs voor Barth Bakker en de derde prijs ging naar Anco Euser. Bekijk de foto's via onze website. www.deschakelalbrands
waard.nl.