Jubileum feestweek v.v. Rhoon

RHOON - Op 31 mei 1946 is Voetbalvereniging Rhoon opgericht en de club bestond vorig jaar, 31 mei 2021, dus 75 jaar. Nu staan alle seinen op groen om er een groots en gezellig jubileumfestijn van te maken.

De jubileumcommissie heeft er samen met de hoofdsponsor LBH een mooi programma voor gemaakt met diverse artiesten en ook sportieve elementen op de agenda.

De jubileumweek start met een receptie op 31 mei en daarna volgen op 3 en 4 juni twee dagen van voetbal en feest voor jong en oud met o.a. een reünie voor oud-leden.

Voor de reünie en feestavond dient een kaartje gekocht te worden om te registreren maar daar krijgt men een consumptiemunt voor terug.

De kantine is 4 juni geopend tot 17 uur – de keuken is dicht. Op het terrein staan diverse foodtrucks met o.a. saté en spare-ribs, poffertjes, frites en snacks.

De feestavond en/of reünie op 4 juni bijwonen is alleen voor leden, oud-leden, sponsoren, club-van 100 leden en genodigden van 18 jaar en ouder. Hiervoor dient men à 5 euro tickets te kopen en kunnen er max twee tickets p.p. besteld worden. Deze tickets kunnen aan de ingang worden omgeruild voor een polsbandje dat toegang geeft tot het feestterrein en de tent plus een gratis consumptiemunt. Het terrein is vanaf 18:30 uur open. 

Voor het laatste nieuws en het complete programma www.vvrhoon.nl en www.vvrhoon-historie.nl


Werkzaamheden

RHOON - Deze week tot met vrijdag 20 mei voert GKB Realisatie (herstel)werkzaamheden uit aan het talud van de watergang langs de Stationsstraat in Rhoon (gedeelte tussen de Adriana van Roonhof en de Hovenier). Dit zal overlast veroorzaken. Het trottoir en een halve rijbaan worden afgesloten. Voor fietsers en voetgangers komt een tijdelijke veilige passage. Motorvoertuigen kunnen passeren door middel van beurtverkeer. Meer info www.albrands
waard.nl.