Aad Kraaijenbrink-fotografie.
Aad Kraaijenbrink-fotografie. Foto:

WCR mist te veel kansen

RHOON - Afgelopen zaterdag 7 mei speelde WCR bij Simonshaven. WCR had heel veel de bal en ondanks het te lage baltempo kwam het tot kleine kansjes. Het maakte zelfs een goal die helaas (onterecht?) afgevlagd en dus afgekeurd werd. Simonshaven beperkte zich tot verdedigen en probeerde de snelle voorwaartse in stelling te brengen. Elke poging hiertoe werd bekwaam door de verdedigers van WCR verijdeld. In de tweede helft veranderde er niets aan het spelbeeld. Ook nu kreeg WCR kansen, die helaas gemist werden. Dan gaat toch het aloude gezegde weer op, als je zelf niet scoort, dan scoort de tegenstander. Zo ook nu, in minuut 88e z’n beetje de eerste goed gelukte counter leidde tot de 1-0, of er daarbij sprake was van buitenspel moet de neutrale kijker maar beslissen. Ook hierna kreeg WCR nog kleine kansjes, zelfs een keer werd die gepromoveerd tot doelpunt. Helaas vond dit geen genade in de ogen van de scheidsrechter.