Studieavond met ds. Henk Poot

RHOON - In Rhoon wordt op woensdag 11 mei een studieavond gehouden met spreker ds. Henk Poot. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Israël doet ertoe!. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Christenen voor Israël en vindt plaats in Gebouw 't Centrum, Bernhardtraat 3. Aanvang 20 uur, toegang gratis. 

Thema
Hoe komt het toch dat sommige mensen warm lopen voor Israël en dat het andere mensen koud laat? Op deze avond wordt uitgelegd waarom Israël belangrijk is voor ons geloof.

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan, zoals ‘De Knecht des Heren’ ‘Abraham een vriend van God’ en ‘Jozef, een Messiaanse geschiedenis’. Ds. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Buitenbrandje

POORTUGAAL - Langs de Oude Maas vond op 29 april alweer een buitenbrandje plaats. Deze brandjes komen de laatste tijd vaker voor. Brandweer Albrandswaard bluste het brandje op de ouderwetse manier.