Rondleiding Kasteel

RHOON - Tijdens een rondleiding door het Kasteel van Rhoon vertelt de gids voor welke functies de vertrekken in vervlogen tijden dienden, hoe de vroegere kasteelbewoners leefden en meer boeiende en verrassende kasteelverhalen.

De geschiedenis van het kasteel en haar bewoners, de families Van Duiveland, Bentinck en Van Hoboken, levert spannende en interessante verhalen op. De gids vertelt u die graag tijdens een rondleiding door de verschillende zalen van het kasteel, met daarin bijzondere voorwerpen en schilderijen.

De rondleiding is op 8 mei van 14 tot 15 uur en kost 2,50 euro. Kaarten zijn online te bestellen via www.stichting-kasteel
vanrhoon.nl/agenda.


Eten met
Pinksteren

RHOON - Op Pinkstermaandag 6 juni om 15 uur kan men in Ontmoetingscentrum Het Boerderijtje terecht voor een maaltijd. Het Boerderijtje is blij om na enkele jaren nu weer een maaltijd aan te bieden.

De maaltijd wordt verzorgd door een cateraar. Men krijgt drie gangen voor 11 euro met koffie en thee toe. Drankjes zijn voor eigen rekening. Het menu bestaat uit: mosterdsoep, vispotje met aardappelgratin en trifle toe. Aanmelden via Welzijn Albrandswaard, 010-5018322. 


De lente in bloei

RHOON - Natuurlijk Rotterdam houdt op 7 mei in samenwerking met Natuurlijk Delfland een wandeling van 13 tot 15 uur door de Rhoonse grienden.

Verzamelen Ingang jachthaven Rhoon, Havendam 23. Opgeven via natuurlijkrotterdam@knnv.nl

Niet leden betalen een vrijwillige bijdrage.

Natuurlijk Rotterdam is een actieve vereniging van natuurliefhebbers en -beschermers in Rotterdam en omgeving. Het werkgebied omvat de gemeenten Rotterdam, Barendracht, Albrandswaard en Ridderkerk. De doelen zijn natuurstudie, natuureducatie en natuurbescherming.