Gasttraining Adrie Poldervaart

RHOON - Het opleidingsteam van v.v. Rhoon, de O23 selectie, heeft maandagavond een andere trainer voor de groep gehad dan Fabian Garducci, de huidige trainer. Niemand minder dan Adrie Poldervaart verzorgde een gasttraining voor de talenten van v.v. Rhoon.

Adrie Poldervaart is in de voetbalwereld geen onbekende. Als speler en trainer van OHVV maar later ook als trainer van o.a. Spijkenisse, Barendrecht, Excelsior en de laatste jaren als assistent-trainer van FC Groningen is Adrie een voetbaldier met een schat aan praktijkervaring. 

Vol fanatiek enthousiasme was hij anderhalf uur met de talenten van Rhoon O23, aangevuld met nog wat JO19 en JO17 spelers, aan de slag. Een afwisselende en inspirerende training die behoorlijk wat vroeg van de spelers, maar hen ook nieuwe inzichten verschafte. Moe maar voldaan was iedereen blij en tevreden door de geboden oefenstof.

Na afloop was er als beloning voor de spelers en staf een rijsttafel, verzorgd door de coördinator Jeugdopleiding Dennis Drenthe, om met elkaar nog even na te genieten van deze mooie avond. 


Eetbare bloemenwandeling

RHOON - In mei zijn er eetbare bloemenwandelingen op boerderij De Buytenhof. Onder begeleiding van wildplukexpert Judith Stivaktas leert men in 1,5 uur veel over eetbare bloemen. Tijdens de wandeling plukt men zelf, wordt er bloementhee en bloemenboter gemaakt en worden de bloemen verwerkt in de lunch. Loop mee op dinsdag 3 mei om 11 uur, donderdag 12 mei om 11 uur, zaterdag 21 mei om 12.30 uur en dinsdag 24 mei om 11 uur. Kosten 45 euro. Aanmelden via www.
debuytenhof.nl.


Opruimingsuitverkoop kringloopwinkel Reakt

POORTUGAAL - De Kringloopwinkel van Reakt op het terrein van het voormalig Deltaziekenhuis gaat op termijn verhuizen. Daarom houden zij een grote opruimingsuitverkoop. Wekelijks zijn er acties, zoals bijvoorbeeld volgende week; álle kleding 1,50 euro per stuk.

Vanwege deze verhuizing nemen zij dan ook tot nader order géén spullen meer aan. Albrandswaardsedijk 74. Meer informatie via 088-3570769.