Vijf kilometer testloop

SPIJKENISSE - Bij atletiekvereniging Spark wordt op 7 mei een gratis testloop gehouden over een afstand van vijf kilometer. Voor deelname kan men zich om 9 uur aanmelden in de Spark kantine. Na een korte warming-up om 9.30 uur wordt het startschot om 9:45 uur gegeven.
Startlocatie: Spark, Plaatweg, Atletiekpad in Spijkenisse


INGEZONDEN

Vrijheid is kostbaar

“Vrij zijn betekent je eigen keuzes maken en denken en zeggen wat je zelf wilt. In Nederland kennen we allemaal die vrijheid”.  Bovenstaande woorden van de burgemeester stonden vorige week in De Schakel. Maar kennen we ALLEMAAL wel vrijheid in Nederland?

Nog niet zo lang geleden had je eigen keuze om vaccin-vrij door het leven te gaan vergaande consequenties. Niet met de drang van de overheid meedoen maakte dat de keuze om je niet te laten injecteren met een experimentele gentherapie, je uitgesloten werd om te reizen, terrasje te pakken, bioscoop of theater te bezoeken.

En zeggen wat je wilt is ook niet helemaal van toepassing meer. Een arts die een medicijn voor corona heeft werd gecensureerd en kon zelfs vrezen voor zijn BIG-registratie. Een politicus die een andere mening heeft wordt van social media verbannen en wordt als complotdenker weggezet.

Alleen mogen we nog denken wat we willen. Alhoewel, ook ons denken wordt gemanipuleerd door de onophoudelijke mediapropaganda en de net beschreven censuur methodes.

Anno 2022 en de coronaregels achter ons latend, denken we dat we weer vrij kunnen leven. Er zijn echter nog steeds enorme bedreigingen voor onze vrijheid. De Europese digitale identiteit zal vergaande gevolgen hebben ‘als” dat wordt ingevoerd.

Er staat “als” en niet wanneer. Er zijn namelijk nu ook weer mensen die opstaan en zich verzetten tegen het kwaad.

Opdat wij niet vergeten."


Kees van der Griendt