Alsnog een overwinning voor WCR. Foto Aad Kraaijenbrink.
Alsnog een overwinning voor WCR. Foto Aad Kraaijenbrink. Foto: Aad Kraaijenbrink-fotografie

WCR speelt tegen Zinkwegse Boys

RHOON - WCR speelde zaterdag 30 april een thuiswedstrijd tegen medekoploper Zinkwegse Boys. WCR trad aan in en 1-4-4-2 opstelling. Na drie minuten brak Jeremy door, hij werd onreglementair gestopt.
De Scheidsrechter vond geel genoeg waar vriend en vijand een andere kleur niet gek had gevonden.

WCR vocht voor iedere meter en had mede daardoor het betere van het spel. WCR kreeg kleine kansjes die helaas niet benut werden.

Vlak voor rust kon Jeremy nog een rush vanaf de middellijn inzetten, helaas werd ook deze kans niet benut.

In de rust waren de spelers eensgezind, dit moeten wij winnen. Ook in de tweede helft vocht WCR voor elke bal, en kreeg WCR de betere kansen.

In minuut 85 dacht iedereen dat Darragh de dik verdiende 1-0 op het bord gezet had, echter de bij elke gevaarlijke aanval vlaggende assistent van Zinkwegse had ook nu weer z’n vlag omhoog.
Zoals de hele wedstrijd volgde de scheidsrechter dit advies.

Gelukkig kwam in minuut 90 de dik verdiende 1-0 alsnog op het boord. Na een steekbal van Diego kon Melvin nog net zijn teen tegen de bal zetten.

Dit was echt een overwinning van het collectief.