Tuintjesmarkt

POORTUGAAL - Op zaterdag 4 juni van 11 tot 17 uur is er Tuintjesmarkt in Poortugaal. Iedereen kan zijn spulletjes verkopen vanuit eigen tuin of stoep. Bij aanmelden graag het adres mailen naar
activiteitenpoortugaal@
hotmail.com

Rondleiding Kasteel

RHOON - Tijdens een rondleiding door het Kasteel van Rhoon vertelt de gids voor welke functies de vertrekken in vervlogen tijden dienden, hoe de vroegere kasteelbewoners leefden en meer boeiende en verrassende kasteelverhalen.

De geschiedenis van het kasteel en haar bewoners, de families Van Duiveland, Bentinck en Van Hoboken, levert spannende en interessante verhalen op. De gids vertelt u die graag tijdens een rondleiding door de verschillende zalen van het kasteel, met daarin bijzondere voorwerpen en schilderijen.

De rondleiding is op 8 mei van 14 tot 15 uur en kost 2,50 euro. Kaarten zijn online te bestellen via www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.

Agenda
De Schakel

Bekijk wat er allemaal te doen is in Albrandswaard via de agenda van De Schakel. www.deschakelalbrandswaard.nl. Meld zelf ook agendapunten aan door te mailen naar redactiealbrandswaard@barlokalemedia.nl.