Mooie winst voor WCR

RHOON - Met een fitte selectie betrad WCR op zaterdag 23 april het veld.
Na een sterk begin kreeg WCR in minuut drie al een terechte strafschop, de keeper koos de goede hoek en zo bleef het 0-0, nog geen minuut later kreeg WCR weer een dot van kans, deze werd te gehaast ingeschoten.
De toon was wel gezet, WCR had de bal en Piershil kon alleen maar verdedigen. Eindelijk in minuut 30 was de verdiende openingstreffer daar. Na een flitsende aanval over rechts met Brandon als aangever en Darragh als afmaker. Helaas kon WCR hier geen vervolg aangeven. Het spel werd slordiger en leidde tot veel balverlies. Na de rust veranderde er niets aan het spelbeeld. Uiteindelijk in de 75e min kreeg WCR een tweede terechte strafschop, deze keer faalde Darragh niet, 0-2. Vijf minuten later waagde Quyten Deelen een afstandsschot. De bal vloog onhoudbaar in de bovenhoek. De rest van de wedstrijd kon wel schriftelijk afgedaan worden. Zo keerde WCR met de drie punten huiswaarts. Volgende week speelt WCR thuis tegen Zinkwegse Boys.