Schrijversduo Nicci French

BARENDRECHT - Het wereldberoemde schrijversduo Nicci French komt naar Barendrecht. Op vrijdag 6 mei komen zij, in het kader van Moederdag, hun net verschenen thriller ‘De gunst’ signeren bij de ReadShop Barendrecht.

Toegang is gratis, aanmelden is gewenst. Bij aankomst kan men vrij plaatsnemen in de signeerrij. De signeersessie is van 13:30 tot 14:30 uur. 

Wie er niet bij kan zijn en wel een gesigneerd exemplaar wil, kan contact opnemen met de Readshop via 0180 – 617018 of barendrecht@readshop.nl.

Kunst- en atelierroute

ALBRANDSWAARD – Kunstroute Albrandswaard vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 en zondag 29 mei plaats. Van 12 uur tot 17 uur zijn er op meerdere plaatsen in Albrandswaard kunstwerken van diverse kunstenaars te bewonderen.

Ontmoetingscentrum Het Boerderijtje is ook een van de expositieruimtes. Zij bieden een kopje koffie of thee met een koekje aan op de route.

Meer informatie via www.kunstkring-albrandswaard.nl/nieuws

Oorlog en vrede in
Steevast

ALBRANDSWAARD - Steevast op Zondag van RTV Albrandswaard staat zondag 1 mei in het teken van oorlog en vrede. 

Van 12 tot 13 uur zijn er diverse berichten over dit onderwerp te horen door radiomakers Piet Vermeulen en Jan Jongerius. Zij spreken met Joop Spruijt en met een aantal kinderen van de basisschool Grote Reis. Ook kan men weer luisteren naar de column van Joop van der Hor.

Van 13 tot 14 uur is Bert Euser te gast om te vertellen over zijn boek ‘De eerste kogel is voor Daan’.

www.rtvalbrandswaard.com 

Het programma wordt zondagavond van 22 tot 00 uur herhaald.