Letterspeurtocht

POORTUGAAL – Kinderen uit Poortugaal kunnen vanaf 30 april tot en met 8 mei meedoen aan de Letterspeurtocht in het centrum van Poortugaal. Er zijn in totaal tien winkels die meedoen en twaalf letters te vinden. Deze letters vormen samen een woord. Via facebook zijn rebussen te vinden waardoor de kinderen kunnen zien bij welke winkels ze moeten zijn. Wie de juiste oplossing inlevert, krijgt een leuke verassing. Lever de oplossing in bij de laatste winkel waar de laatste letter is gevonden. fb: Activiteiten Poortugaal.

Snuffelloods

RHOON - De Snuffelloods naast de Maranathakerk is zaterdag 30 april tussen 14 en 16 uur open voor de verkoop van tweedehands spullen. Gedurende de openingstijd kunnen nog goed bruikbare spullen worden ingeleverd, met uitzondering van boeken en meubels. De Maranathakerk staat aan de Kleidijk 2.

125 jaar LBF

POORTUGAAL – Harmonievereniging La Bona Futura viert op 21 mei feest. De vereniging bestaat dan 125 jaar. Het concert met medewerking van Rosa Dijkgraaf en Oudheidkamer Poortugaal zal om 19.45 uur starten in de Dorpskerk in Poortugaal. Inloop vanaf 19.15 uur. Koop een kaartje voor 12,50 euro – kinderen 7,50 euro – inclusief consumptie via 125jaar@labonafutura.nl. Meer informatie via www.labonafutura.nl.