Scouting Albrandswaard bakte buiten poffertjes en er werd binnen aan het rad gedraaid om mooie prijzen te verloten.
Scouting Albrandswaard bakte buiten poffertjes en er werd binnen aan het rad gedraaid om mooie prijzen te verloten. Foto:

Grote opkomst bij Seniorenbeurs

POORTUGAAL - De Seniorenbeurs was afgelopen zaterdag gezellig druk in De Brinkhoeve. Tal van kramen van clubs, verenigingen en met informatie speciaal voor ouderen, stonden opgesteld. Er was een rad van fortuin met mooie prijzen en er werd volop genetwerkt tussen de diverse organisaties, waar ongetwijfeld ook weer mooie samenwerkingen door ontstaan. De politie en de brandweer hadden een kraam om informatie te verstrekken aan de bezoekers. Er vond een modeshow plaats en RTV Albrandswaard maakte een radiouitzending vanaf de beurs. 

Popkoorj2Sing uit Barendrecht trad meerdere keren op en er werden poffertjes en stroopwafels verkocht. De poffertjes werden gebakken door scouting Albrandswaard. De opbrengst wordt gebruikt voor het zomerkamp dat deze zomer weer gaat plaatsvinden. Er werden ook lezingen gehouden in De Boekenstal, maar daar was weinig animo voor. De Boekenstal werd dan ook al eerder gesloten. De bezoekers die De Schakel sprak, waren allemaal lovend over de organisatie en komen volgend jaar zeker weer langs.

Bekijk meer foto's van de beurs via www.deschakel
albrandswaard.nl