Afbeelding
Foto: Ronald Hooijmeijer

Altijd een relaxfauteuil, -bank of sta-op-stoel op maat bij Meubelzorg

BARENDRECHT – in de showroom van Meubelzorg aan de Dorpsstraat in Barendrecht, staan ruim honderd relaxfauteuils uitnodigend opgesteld. ,,Welkom in het pareltje van Barendrecht.” De ontvangst van filiaalleider Martin is uitnodigend en vriendelijk. ,,Een relaxfauteuil is voor iedereen een feestje om in de zitten. Maar de praktijk laat zien dat mensen veelal op hogere leeftijd, als de ouderdomskwalen toenemen, pas bij ons aankloppen. Onterecht naar mijn idee, want waarom zou je niet na een dag hard werken in een lekkere stoel gaan zitten? Maar ergens hangt er toch nog een taboe over de aanschaf van een relaxfauteuil. Maar goed, als de stap dan eenmaal gemaakt is, dan bieden we de klanten een op maat gemaakte stoel, waardoor het leven met de ongemakken weer net iets makkelijker wordt.” 

Maatwerk is het toverwoord bij Meubelzorg. Martin: ,,In de praktijk zien wij vaak dat mensen bij meubelwinkels voor een te grote of te kleine stoel gaan. Dit zit hem simpelweg in het feit dat veel meubelmakers werken met vaste ‘gemiddelde’ maten. Bij Meubelzorg vinden wij het een must dat een stoel op maat is gemaakt. Waarom? Alleen op die manier kan men het meest genieten van uw relaxfauteuil, – bank of sta-op-stoel.”

,,Niet alleen qua juiste zithoogte en -diepte hoort de stoel te kloppen, het oog wil ook wat. Wij snappen dat het nieuwe meubelstuk wel binnen een interieur moet passen. Waar luxe, relax meubels nog vaak het imago hebben dat ze slechts in een aantal standaardkleuren en materialen te verkrijgen zijn, bewijzen wij als allround meubelwinkel het tegendeel. Zo kunnen wij elk zogenoemd zorgmeubel in maar liefst duizend kleuren, in stof of leer, leveren. Om het nog niet te hebben over een sta-op functie, of dat er een aparte motor voor de voetklep, rug, lende of hoofdsteun in zit.”

Bij Meubelzorg blijkt de keuze reuze. Voor de mensen die niet naar de showroom kunnen, of willen, biedt Meubelzorg de ‘showroom aan huis service’. Maar liefst veertig servicemedewerkers zijn dagelijks op weg om bestellingen te leveren, of de mensen thuis te laten proefzitten. Een unieke service die gratis en zonder verplichting aangeboden wordt. 

,,Meubelzorg in een notendop? Sta-op-stoelen en relaxfauteuils op maat gemaakt, laagste prijsgarantie, hoge kwaliteit en gratis proefzitten,” besluit de filiaalleider.