Impressie van het muziekterrein in de Johannapolder.
Impressie van het muziekterrein in de Johannapolder. Foto:

Muziek op Rhoon gaat verhuizen

RHOON - Stichting Muziek op Rhoon heeft een prachtige nieuwe locatie heeft gevonden; de Johannapolder in Rhoon, op het gras tussen restaurant Tasman en AAP-Albrandswaard.

Aangezien de organisatie van Muziek op Rhoon tegen diverse beperkingen bij het Kasteel van Rhoon aan liep, heeft Stichting Muziek op Rhoon zich al enige tijd georiënteerd op alternatieve locaties. 

Op deze nieuwe locatie kunnen iets meer bezoekers worden ontvangen terwijl beide podia op één terrein kunnen blijven. Ook blijft het groene karakter op deze plek behouden. Op het gebied van techniek, logistiek en veiligheid worden grote struikelblokken weggenomen. Daar bovenop verwacht men ook nog eens een uurtje langer door te mogen gaan.

Uiteraard blijft het doel om een sfeervol evenement voor de bewoners van Albrandswaard neer te zetten. Stichting Muziek op Rhoon is ervan overtuigd dat dit op deze nieuwe locatie heel goed gerealiseerd kan worden. 

Line-Up
De organisatie is trots op de uitgebreide line-up die aan de bezoekers wordt aangeboden: op 25 juni staan o.a. Level 42, Danny Vera, en Ana Popovic op het podium. Check de website voor de volledige line-up en de laatste kaarten: www.muziekoprhoon.nl.

Alle kaarten die in 2020 en 2021 zijn gekocht zijn uiteraard nog geldig voor dit evenement.