Snuffelloods

RHOON - De Snuffelloods naast de Maranathakerk is zaterdag 16 april tussen 14 en 16 uur open voor de verkoop van tweedehands spullen.

Gedurende de openingstijd kunnen nog goed bruikbare spullen worden ingeleverd, met uitzondering van boeken en meubels. De Maranathakerk staat aan de Kleidijk 2.

Lukka in Kasteel van Rhoon

RHOON. – In het Kasteel van Rhoon wordt op 17 april het stuk Venetia Digby uitgevoerd door muziektheatergezelschap Lukka. Wie was zij werkelijk? Vrijheidsdrang, (verlies van) schoonheid en jaloezie zijn de ontvlambare mix die tot haar dramatische einde hebben geleid. Een tijdloos verhaal over de obsessie met schoonheid en hoe een vrouw vecht voor erkenning van haar talenten in het Engeland van de 17de eeuw.

Kaarten à 15 euro zijn te bestellen via www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.

Voorafgaand aan de voorstelling bestaat de mogelijkheid om op het Kasteel te genieten van een Paasbrunch. De kosten hiervoor zijn 22,50 euro. Meer informatie en reserveren via de website.

Workshops
De Buytenhof

RHOON – Op 26, 28 en 29 april zijn er diverse kinderworkshops in De Buytenhof te volgen. Er wordt knetterend badzout of er worden kaarsen gemaakt. Tijd: 10 tot 11.30 uur. Kosten 8,50 euro. Duur 45 minuten. 

Geen maximum of minimum leeftijd. Reserveren via de website www.debuytenhof.nl 

Meidenmiddag

ALBRANDSWAARD - Het jongerenwerk houdt op 21 april een meidenmiddag voor meiden tussen de tien en dertien jaar. Er wordt deze middag een dromenvanger gemaakt in Het Lokaal aan de Albrandswaardsedijk 180 in Poortugaal. Opgeven via jongerenwerk@welzijnalbrandswaard.nl..