Muzikale middag

RHOON - Het Jeugdorkest Volharding Rhoon speelden op 9 april samen met het schoolorkest van de Julianaschool Rhoon. Er werd in de weken ervoor gerepeteerd onder leiding van dirigente Marcella van der Heijde Keijzer en docente Astrid van Die – Muizer. De melodieën kwamen vanuit heel Europa: Portugal, Denemarken, Engeland en Oekraïne. Ook de slagwerkgroep had in enkele weken een leuk repertoire ingestudeerd. De ouders en vrienden genoten van deze leuke muzikale middag in het verenigingsgebouw van Volharding. 


Fotowedstrijd

ALBRANDSWAARD - Op 14 mei viert Vereniging De Carnisse Grienden haar 50-jarig bestaan. Eén van de activiteiten die de vereniging daarvoor organiseert is een fotowedstrijd. Thema van de opdracht is de schoonheid van de Albrandswaardse en Barendrechtse polders en grienden. De foto's moeten zijn gemaakt in maart/april van dit jaar.
Iedereen kan meedoen van jong tot oud. Voor de winnaars van de beste drie foto's stelt de vereniging VVV-bonnen beschikbaar. Stuur de - zo groot mogelijke - foto naar webmaster@carnissegrienden.nl voor 25 april. Vermeld wat er op de foto te zien is, plaats en tijdstip van het maken van de foto en een omschrijving wat de aanleiding/context van de foto is. Vermeld ook naam, telefoonnummer en e-mailadres. Een jury, bestaande uit drie leden van de vereniging met ervaring in natuurfotografie, beoordeelt de foto's. De winnende foto's worden groot geprint en gepresenteerd tijdens de jubileumdag op 14 mei. Het ingeleverde materiaal wordt gebruikt voor publicatie in De Schakel en in het verenigingsblad.