De kleuters gaven een circusvoorstelling.
De kleuters gaven een circusvoorstelling. Foto:

Activiteiten jongerenwerk

ALBRANDSWAARD - Het Jongerenwerk houdt vrijdag 15 april een workshop vogelhuisje maken voor kinderen tussen de tien en dertien jaar in het Lokaal aan de Albrandswaardsedijk 180 van 14.30 tot 16.30 uur. Kosten 3 euro.
Ook kunnen jongeren van acht tot en met zestien jaar op 15 april gratis meedoen aan de games in het Bakkerspark in Portland van 14.30 tot 15.30 uur.
Op vrijdag 29 april is er een Koningsdag Disco voor kinderen van acht tot en met 12 jaar van 19 tot 20.30 uur in Het Lokaal. Kosten 3 euro. Aanmelden via jongeren
werkalbrandswaard.nl.


Circus bij De Overkant

RHOON - De kleuters van Obs de Overkant hebben de afgelopen weken in de klas en in de gymzaal gewerkt over het thema Circus. Er zijn circus treinen vol circusdieren geplakt, circustenten gevouwen, geoefend om clown te spelen en te leren jongleren in de poppenhoek en nog meer werkjes in het thema circus. Als afsluiting was er een voorstelling in de sporthal voor alle ouders, grootouders en andere liefhebbers. De kinderen konden hun geleerde kunsten laten zien: koorddansen, jongleren, balanceren enz.
Het werd een groot succes.