Koningsdag

Park van Rhoon

RHOON – Op Koningsdag is het in het Park van Rhoon feest. Nabij de ingang van het park bij de Sportlaan wordt een podium geplaatst waar van 10 tot 16 uur diverse optredens te zien zullen zijn. Om 10 uur trapt Volharding Rhoon af met een concert en speelt vervolgens om 11:15 uur de aubade. In de middag zijn er diverse optredens van o.a. de Bigband Enterprise en treedt de docentenband van muziekschool Albrandswaard op waarbij lokaal talent de mogelijkheid krijgt om hun kunsten te vertonen. 

Kleine Badje

RHOON – Vanaf twaalf uur kunnen de kinderen een plekje uitzoeken om hun kleedje neer te leggen bij het Kleine Badje. Vanaf 13 uur begint de vrijmarkt. Er kan geen plek gereserveerd worden. Er zijn springkussens en broodjes hamburger en broodjes knakworst te koop. 

s.v. Poortugaal

POORTUGAAL - Op en rond het sportcomplex van sv Poortugaal wordt van 9 tot 19 uur feest gevierd. Er zijn o.a. diverse kinderspelen op het terras. Om 9 uur start de kleedjesmarkt. Tussen 9 en 11 uur is er gratis koffie en om 10 uur de Aubade door La Bona Futura. Vanaf 10 uur zijn er diverse activiteiten met luchtkussens op het hoofdveld.
Van 10 tot 13 uur kan de jeugd meedoen aan voetbalactiviteiten. Om 11 uur treedt Bombary op. Vanaf 12 uur muziek bij het terras.