Hospice zoekt vrijwilligers

BARENDRECHT - Hospice de Reiziger is dringend op zoek naar een aantal vrijwilligers. Het betreft iemand voor de administratie en een aantal mensen voor versterking van de kookploeg. 

Administratie
Handig met Excel en Word, zelfstandig werken en personen telefonische te woord staan. Beschikbaar voor acht uur per week op de woensdag.

Kookvrijwilligers
Diverse vacatures voor in de keuken. Voor de donderdag zoeken zij een vast lunch-vrijwilliger. Ook wordt er gezocht naar een flexibele kracht voor het diner. Dit geldt ook voor de weekenden.

Meer informatie via info@hospicedereiziger.com. 

Deze ridder zegt nee

RHOON - De commissie Kinderkasteel heeft weer een voorstelling kunnen boeken voor kinderen vanaf 3 jaar. Op zondag 10 april om 15 uur is er weer een kindervoorstelling op de klokkezolder in het Kasteel van Rhoon. De kaartjes kosten 7,50 euro en zijn via onderstaande link te verkrijgen: www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.

Deze ridder zegt nee is een grappige interactieve voorstelling over een lief riddertje, een grote draak, je alleen voelen en een bijzondere vriendschap. Geschikt voor iedereen die weleens nee zegt of nee zou willen zeggen.

Gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Kate Hindley en Lucy Rowland.

Bloesemwandeling

RHOON - De zorggasten van Boerderij De Buytenhof hebben een educatieve bloesemwandeling gemaakt door de boomgaard, met leuke opdrachtjes voor kinderen. Men kan bij de boerderijwinkel een blad met opdrachten ophalen. Daarna volgt men de nummering van de bordjes door de boomgaard.

Men kan bij de boerderijwinkel een blad met opdrachten ophalen. De wandeling is gratis en reserveren is niet nodig. www.debuytenhof.nl.

Rijsdijk 98, Rhoon.