Speeltoestel weer gesloopt

PORTLAND - Nadat de buis van het speeltoestel in het Bakkerspark in Portland al eerder was vernield, zijn er van de week weer vernielingen gepleegd. Het hek is gesloopt en er is nog meer van het speeltoestel kapot gemaakt. Hierdoor duurt de reparatie weer langer en zijn de kosten aanzienlijk hoger. Het hek was geplaatst om gevaar voor de kleine kinderen te voorkomen. Wie iets gezien heeft, kan contact opnemen met de politie. 0900-8844.

Badmintonverenigingen fuseren

PORTLAND – De senioren van de badmintonverenigingen BC Portland en BVZP hebben er voor gekozen om samen verder te gaan. Dit gaan zij doen onder de naam BC Barendrecht. De jeugdafdeling van BC Portland zal zelfstandig verdergaan onder leiding van Marcel de Wijk en Cees van Leeuwen.

Marathon Challenge Rotterdam

ALBRANDSWAARD - Zaterdag 9 april lopen wandelaars van stichting SPAL (Sportief ALbrandswaard) de laatste 1195 meter van hun marathon op de Coolsingel in Rotterdam

Zij hebben al 41 kilometer gelopen tijdens hun wekelijkse wandeltochten in en om de Rhoonse grienden en de polders van Albrandswaard.

StichtingSPAL is een van de partners die zich aangemeld heeft om deze wandeltrainingen te verzorgen zodat ze ontspannen het laatste stuk kunnen lopen en genieten op de Coolsingel.

Wekelijks verzorgd SPAL een vijftal wandelgerelateerde activiteiten zoals Sportief Wandelen – Nordic Walking – Wandel jeFit extra onder begeleiding van allround wandeltrainers en begeleiders.

Al ruim 15 jaar is Het Lokaal het buurthuis om voor en na afloop wat te kletsen met koffie of thee.

Meer informatie Aad Wijntjes 06-46226208 of
www.stichtingspal.nl.

Rolfroute

ALBRANDSWAARD - De Rolfroute loopt door Albrandswaard en Barendrecht. De fietstocht is vijftig kilometer en de wandelingen zijn van 10 tot 20 kilometer. Op de routes zijn informatieborden te vinden waar naast tekst ook een QR-code opstaat om meer informatie te krijgen over het gebied rond de jaren 1300. De route kan gedownload worden via www.stichting-rolf.nl.