Orkest bij OVA

POORTUGAAL - Op dinsdagmiddag 12 april wordt voor OVA een concert verzorgd door het Gewestelijk Senioren Orkest.
Het Harmonieorkest komt uit Maassluis en telt 34 enthousiaste leden. Het wordt geleid door de dirigent Richard Vrijhoef. De leden komen uit diverse woonplaatsen en komen elke week bij elkaar om te repeteren. Optredens verzorgen was er uiteraard lange tijd niet bij. Men was blij met de uitnodiging om de middag te komen verzorgen en is ijverig aan de slag gegaan om er een geweldig concert van te maken. Er is een leuk gevarieerd programma ingestudeerd.
Voor OVA-leden is de middag gratis. Niet OVA leden zijn welkom tegen betaling van 7,50 euro per persoon. Aanvang 14 uur, zaal open 13.30 uur. De Brinkhoeve, Kerkstraat 12, Poortugaal.


I.J.E. zingt met Pasen

REGIO - Op zondag 17 april houdt I.J.E. Rotterdam een Paasmeeting, waarin Jan-Paul Apon de spreker zal zijn. Deze meeting begint om 17 uur in de Carnisse Haven in Barendrecht. Het thema van de Paasmeeting is ‘Opgewekt'.
Wie ook eens vrijblijvend en kosteloos met het koor wil meezingen, kan zich aanmelden als project-lid voor het concert op 3 juli in de Dorpskerk van Barendrecht. I.J.E is op zoek naar enthousiaste zangers en zangeressen tussen de 14 en 30 jaar. Zangervaring of muzikaliteit zijn geen vereisten.
De eerste repetitie is op zondag 24 april om 19 uur in de Triomfatorkerk in Barendrecht. Daarna rwekelijks op zondagavond van 19 tot 20.15 uur. Meer info via info@ije-rotterdam.nl.