INGEZONDEN

Sparkling Voices viert jubileum

Vorig jaar bestond ons gezellige koor 30 jaar en graag hadden we dat natuurlijk willen vieren en nu, ruim een jaar later is het dan toch zover en vorige week vrijdag hebben we met het koor een gezellige avond gehad in gebouw de Bonte Koe in Pernis. Hier hebben wij met leden, partners en donateurs eerst een hapje en drankje genuttigd bij de frietkraam en vervolgens genoten van een voorstelling van toneelgroep de Schouwspelers. Een heerlijke avond.

Daarnaast kunnen we nu ook eindelijk weer plannen maken en doen, wat we het liefste doen en dat is zingen! De repetities zijn de afgelopen weken gelukkig alweer goed bezocht en op eerste paasdag hopen wij, in de morgendienst in de Dorskerk van Rhoon, dan ook onze eerste medewerking van het jaar te mogen houden, tevens zijn wij ook nog druk bezig met de invulling voor de rest van het jaar.

Wat er in ieder geval gaat gebeuren is dat, op 15 oktober in de Maranathakerk in Rhoon, ons jubileumconcert zal worden gehouden, met medewerking van de, van televisie bekende Zandtovenaar, Gert v.d. Vijver, dit belooft echt een bijzondere avond te worden.

Sparkling Voices oefent elke maandagavond van 20 tot 22.15 onder leiding van onze zeer enthousiaste dirigent Arjen Uitbeijerse in de Maranathakerk, Kleidijk 2 te Rhoon.

Naast diverse medewerkingen in kerken, organiseren we ook eigen concerten en maken we regelmatig uitstapjes en koorreizen (naar het buitenland) met elkaar.

Wil je wat meer informatie over ons veelzijdige koor, bezoek dan onze website www.sparklingvoices.nl. Wij hopen u allen spoedig weer te mogen ontmoeten.

Sparkling Voices