Seniorenbeurs

ALBRANDSWAARD - Op 23 april wordt in De Brinkhoeve en De Boekenstal in Poortugaal een Seniorenbeurs gehouden. Tussen 10 en 16 uur is men welkom om de 43 stands te bezoeken en de 15 lezingen bij te wonen. De beurs is gericht op ouderen, met onderwerpen zoals gezondheid, veiligheid, activiteiten, informatie en leuke artikelen voor de verkoop. Het is een mooie mix van commerciële en non-profit organisaties.
Deze beurs wordt georganiseerd door Ouderenvereniging Albrandswaard (OVA), ’t Hoorhuys, Plus Hofland, Welzijn Albrandswaard, Stichting Gemeenschapsfonds Albrandswaard en vele vrijwilligers.

Bel voor meer informatie naar Welzijn Albrandswaard, 010-5018322. Ook voor het gebruik van vervoer. Er staan AutoMaatjes klaar tegen een vergoeding van 0,35 euro per kilometer.

Bloesemwandeling

RHOON - De zorggasten van Boerderij De Buytenhof hebben een educatieve bloesemwandeling gemaakt door de boomgaard, met leuke opdrachtjes voor kinderen. Men kan bij de boerderijwinkel een blad met opdrachten ophalen. Daarna volgt men de nummering van de bordjes door de boomgaard. De wandeling is gratis en reserveren is niet nodig. www.debuytenhof.nl. Rijsdijk 98, Rhoon.