Het driejarig contract werd getekend op 23 maart.
Het driejarig contract werd getekend op 23 maart. Foto:

Verdere verduurzaming sv Poortugaal

POORTUGAAL - Afgelopen woensdag 23 maart tekenden sv Poortugaal met Arno van der Schans van De Hypotheekshop met branchegenoten Bakker & Bakker plus Yess Real Estate een driejarig contract met sv Poortugaal om verder te verduurzamen. Directeur van der Schans was enthousiast: ,,Verenigingen zijn het cement van de gemeenschap. sv Poortugaal is na de fusie een succesverhaal geworden en daar willen we graag bij horen.”

Voorzitter Jaap Smaling reageert verheugd: ,,Wij willen na de plaatsing van zonnepanelen doorpakken om op alle velden het kunstlicht te vervangen door LED-verlichting. Dat is niet alleen duurzaam, maar het scheelt enorm in de huidige hoge energiekosten. Het is echter wel een dure investering vooraf, dus zijn we blij met dit contract dat nog jaren doorgaat. We hopen er nog meer af te sluiten om onze vergroeningsdoelen te bereiken.”


Fietsen voor vluchtelingen Oekraïne

BARENDRECHT - Bij Het Zijspoor kan men fietsen die niet meer worden gebruikt inleveren. Ze worden dan beschikbaar gesteld aan vluchtelingen uit Oekraïne.
Bel voor een afspraak met 06-38755191. Stationsstraat 49, Barendrecht,