De studenten van evenementenbureau Hand in Hand.
De studenten van evenementenbureau Hand in Hand. Foto:

30 seconds toernooi

REGIO - Vijf tweedejaars communicatie studenten aan Hogeschool Rotterdam organiseren een toernooi voor een goed doel. De studenten, waaronder Lindsey Zimmerman uit Barendrecht en Sophie Mijnlieff uit Poortugaal, hebben samen evenementenbureau Hand in Hand opgericht.

De studenten organiseren eind maart een evenement voor de stichting Everyday People. ,,Met dit evenement halen we geld op voor de daklozen koningslunch die stichting Everyday People zal gaan organiseren op 28 april. Met deze lunch geeft de stichting daklozen een driegangen lunchmenu met ontzettend veel vitaminen, proteïnen en mineralen. De lunch is een complete lunch ervaring: met entertainment en het naderhand ontvangen van een goed gevulde goodiebag, krijgen de Rotterdamse daklozen de kans om zich weer even 'mens' te voelen", vertellen Lindsey en Sophie.

Om geld op te halen voor dit doel, organiseren de studenten een 30 seconds toernooi. De deelnemers kunnen een aantal prijzen winnen. De hoofdprijs is een escape room ervaring voor het gehele team bij Breakout Rotterdam, inclusief vier escape room the game bordspellen van Identity Games.

Het toernooi wordt gehouden op donderdag 31 maart van 19.30 tot 23 uur in de Boules Bites Baraan de Puck van Heelstraat, naast het Cor Kieboomplein, in Rotterdam. Tickets via handinhandevents.
mystrikingly.com