Leerlingen van Don Bosco bakten de pannenkoeken. Foto: FotoSjors.
Leerlingen van Don Bosco bakten de pannenkoeken. Foto: FotoSjors. Foto: FotoSJORSSjors Ribeiro Edison

Pannenkoeken en plezier

ALBRANDSWAARD - Op 18 maart tussen 10 en 12 uur genoten jong en oud van pannenkoeken en gezelligheid tijdens de vijftiende Nationale Pannenkoekdag. Dit landelijk door Tefal en Koopmans georganiseerde initiatief werd dit jaar voor het eerst door Welzijn Albrandswaard opgepakt. Leerlingen van twee groepen 8 van basisschool Don Bosco kwamen naar Het Lokaal om pannenkoeken te bakken voor hun opa’s en oma’s en andere ouderen. Het prachtige weer zorgde dat de kinderen heerlijk buiten konden bakken en de anderen binnen hun horeca-kwaliteiten konden tonen door de ouderen van pannenkoeken en drinken te voorzien. Iedereen genoot met volle teugen.

Wat betreft Welzijn Albrandswaard verdient dit initiatief volgend jaar zeker navolging.


Neon Party voor de jeugd

ALBRANDSWAARD - Op vrijdag 25 maart houdt het jongerenwerk Albrandswaard een Neon party voor de jeugd van 8 tot en met 12 jaar in Het Lokaal. Toegang 2 euro. Van 19 uur tot 20.30 uur. Opgeven via www.jongerenwerkalbrandswaard.nl.
Het jongerenwerk organiseert het hele jaar door verschillende activiteiten, zoals kinderdisco's, tienerdisco's, chillzones, zaalvoetbal etc.Ga naar de website voor de agenda.