Steevast op Zondag

ALBANDSWAARD – Radiomakers Piet Vermeulen en Hetty Landman presenteren zondag 27 maart tussen 12 en 14 uur het programma Steevast op Zondag bij RTV Albrandswaard. 

Van 12 tot 13 uur is er aandacht voor het nieuws uit de regio en houden De gebroeders Groen hun groenpraatje. 

Van 13 tot 14 uur is Vincent van den Broek te gast. Hij is een bekende cineast, filmmaker en regisseur bij Utilitas Productins. Hij maakte onder andere de films over het zwervertje Rolf, en was inspirator van de School Musical Award.

Bas van Driel zorgt voor de techniek 

www.rtvalbrandswaard.com

Creatieve workshops

ALBRANDSWAARD - Vanaf 25 en 26 april wordt er gestart met creatieve workshops onder begeleiding van een kunstenaar. Elke week wordt iets anders gemaakt in Wijkcentrum Portland op maandagochtend en in de Wijkcentrum De Boekenstal Poortugaal op dinsdagochtend van 10 tot 12 uur, gedurende een periode van tien weken. Welzijn Albrandswaard zoekt vrijwilligers die deze workshops willen begeleiden en na deze tien weken willen voortzetten zonder de kunstenaar. Het ontmoeten van nieuwe mensen is ook een van de doelstelling, naast het samen met de kunstenaar ontdekken wat de passie is. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. Men kan aangeven wat men graag wil leren. Iedereen werkt in zijn eigen tempo. Elke les wordt er wat anders gedaan, bijvoorbeeld: houten doosjes en fotolijsten versieren, bloempotten mozaïeken, werken met papier, verf, lapjes stof, glas schilderen, bloemen en dieren schilderen en stempeltechnieken, tekenen. Aanmelden voor de workshop om mee te doen of als begeleider kan via 010-5018322.