Sam's Kledingactie

POORTUGAAL - Op Zaterdag 9 april is er weer een kledinginzameling van Sam’s Kledingactie. Men kan kleding inleveren van 10 tot 12 uur bij gebouw De Haven aan de Emmastraat 9 in Poortugaal en bij de Maranathakerk aan de Kleidijk 2 in Rhoon.

Men kan kleding (dames-,heren- of kinderkleding) en schoeisel in gesloten plastic zakken inleveren. Met de opbrengsten van deze inzamelacties steunen zij wereldwijd mensen in nood. Dit keer vooral voor de kinderen in Oeganda, zodat zij na de pandemie weer naar school kunnen gaan.

Alzheimercafé

ALBRANDSWAARD - Tijdens het eerste Alzheimercafé gaan ze in gesprek met Jolanda Nederlof over de verschillende vormen van dementie. Jolanda is werkzaam bij Argos Zorgroep als Senior Gedragsconsulent. Zij kan veel vertellen over dementie en de verschillende vormen van dementie. Het belooft een leerzame avond te worden.

Wijkcentrum De Boekenstal aan de Dorpsstraat 34 in Poortugaal. Inloop vanaf 19 uur, start van het programma 19.30 uur.

I.v.m. een feestelijke opening van het Alzheimer café is aanmelden voor het eerste café noodzakelijk. Alle volgende bijeenkomsten zijn zonder aanmelding te bezoeken. Aanmelden kan tot 1 april via j.groeneveld@welzijnal
brandswaard.nl of via 010-5018322