Creatieve, kunstzinnige workshops

ALBRANDSWAARD - Vanaf 21 en 22 maart starten in zowel De Boekenstal als wijkcentrum Portland creatieve workshops onder begeleiding van een kunstenaar. Elke week wordt iets anders gemaakt in Portland op maandagochtend en in De Boekenstal op dinsdagochtend van 10 tot 12 uur, gedurende een periode van tien weken. Welzijn Albrandswaard zoekt vrijwilligers die deze workshops willen begeleiden en na deze tien weken willen voortzetten zonder de kunstenaar. 

Het ontmoeten van nieuwe mensen is ook een van de doelstelling, naast het samen ontdekken van een passie. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom want iedereen krijgt begeleiding op zijn eigen niveau. Men kan zelf aangeven wat men graag wil leren en iedereen werkt in zijn eigen tempo. Elke les wordt er wat anders gedaan, bijvoorbeeld: houten doosjes & fotolijsten versieren, bloempotten mozaïeken, werken met papier, verf, lapjes stof, glas schilderen, bloemen en dieren schilderen en stempeltechnieken, tekenen. Wie deel wil nemen of wil begeleiden kan zich aanmelden via 010-5018322. 

Dankjewel van De Hersenstichting

ALBRANDSWAARD - De Hersenstichting collecteerde in week 5 voor meer hersenonderzoek. Samen hebben ze in de gemeente Albrandwaard 4675 euro ingezameld. De stichting is trots op alle vrijwilligers en gulle gevers.
Met deze mooie opbrengst financieren zij onderzoek en innovaties, geven ze voorlichting en zetten we het belang van de hersenen overal op de agenda.
Al meer dan vier miljoen Nederlanders hebben een hersenaandoening.
Men kan een gift ook overmaken via www.hersenstichting.nl.

Klaverjassen

RHOON – Op vrijdag 11 maart kan men weer klaverjassen in de kantine van WCR aan de Omloopseweg 6e in Rhoon. De kantine is om 19.30 uur open, het klaverjassen begint om 20 uur. Bij klachten graag thuisblijven.