Live uitzending uitslagen verkiezingen

ALBRANDSWAARD - Op woensdag 16 maart kan men naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Deze dag worden de nieuwe gemeenteraadsleden gekozen voor de komende vier jaar. De uitslagen worden vanaf 21 uur live vanuit het gemeentehuis bekend gemaakt en zijn te volgen via een livestream van RTV Albrandswaard. Suzan Mulder, welbekend van RTV Rijnmond presenteert de avond samen met burgemeester Jolanda de Witte die de uitslagen bekend maakt zodra deze binnen zijn. Natuurlijk zijn er die avond interviews met de aanwezige politici en aanwezigen in de zaal. 

Het tellen van de stemmen en de uitslagen van de verschillende stemlokalen die achter elkaar binnenkomen is altijd spannend. Kijkt u vanaf 21 uur mee via de livestream op de Facebookpagina van RTV Albrandswaard.

Dit jaar doen er zeven partijen mee en er zijn 21 zetels te verdelen. 

Beachvolleybal

ALBRANDSWAARD - Net als de afgelopen acht jaar wordt er ook dit jaar weer het Beach Event georganiseerd in Albrandswaard. Met jaarlijks meer dan 500 basisschoolleerlingen die deelnemen aan de Beach-Volleybalclinics wordt het weer een spektakel. 

De afgelopen drie jaar was het helaas niet mogelijk om ook een avondprogramma samen te stellen, dit jaar willen ze dat wel weer graag proberen. Met als afsluiting op de vrijdagavond het bekende Beach-Volleybaltoernooi voor volwassenen. 

De maandag tot donderdagavond staat op dit moment nog open, zij willen hiervoor de lokale verenigingen en organisaties de mogelijkheid geven om hun sport of activiteit op het zand te beoefenen. Ga naar www.stichtingsef.nl voor meer informatie.