Stiltewandeling met lunch in de Rhoonse grienden.
Stiltewandeling met lunch in de Rhoonse grienden. Foto:

Stiltewandeling

ALBRANDSWAARD - De commissie Vorming en Toerusting (vanuit de Protestante kerken Rhoon/Poortugaal) houdt op zaterdag 26 maart een stiltewandeling in de Rhoonse Grienden onder begeleiding van Mirjam Rosier.

In de hectiek van alledag, het rumoer van alle geluiden, dichtbij en veraf, is het goed om af en toe tot stilte te komen. Wanneer men een stiltewandeling in de natuur maakt en afstand neemt van de drukte, kan men tot nieuwe gedachten of nieuwe inzichten komen. Al wandelend en mediterend laden ze zich op met de rust rondom heb, en ervaren ze de stilte in onszelf.

Op 26 maart verzamelen ze om 10.30 uur buiten voor het fitnessgebouw van Gameren, Albrandswaardsedijk 188. Er wordt gestart met een kennismaking, uitleg en een gedicht. Vervolgens wandelt de groep in een traag tempo in stilte ongeveer 45 minuten in de Rhoonse griende. Er wordt in koppels nagepraat en op het uitkijkpunt op de Maas eet de groep een zelf meegebrachte lunch. 

Omdat het thema van de commissie Vorming en Toerusting dit seizoen duurzaamheid is wordt de deelnemers gevraagd om een boterham mee te nemen met veganistisch beleg. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Bij regen wordt er geluncht onder de overkapping bij van Gameren. 

Informatie en opgeven via info@mirros.nl of 06 26846373. Er zijn geen kosten aan verbonden. https://mirros.nl/voordelen.html