Fanatiek en met veel plezier werd er gevoetbald en gekeept.
Fanatiek en met veel plezier werd er gevoetbald en gekeept. Foto:

Voetbalplezier bij de jeugd

POORTUGAAL - STAR Football Academy hield samen met sv Poortugaal een 4x4 toernooi voor spelers tot en met 15 jaar en een keepersclinic op 2 maart. Onder een heerlijk voorjaarszonnetje beleefden de kinderen een geslaagde voetbalmiddag.

Met een deelnemersveld van 65 spelers en 18 keepers was het hoofdveld en het tweede kunstgrasveld volledig gevuld. Fanatiek en met veel plezier werd er gevoetbald in drie poules. Iedere competitie was ingedeeld op leeftijd en bestond uit teams van de Nederlands.
De winnaars van iedere poule werden aan het einde van de middag beloond met kaartjes voor de wedstrijd Sparta – Go Ahead Eagles.
Gelijktijdig met het toernooi was er op het hoofdveld een clinic voor keepers onder leiding van Arjan van der Kaaij van Feyenoord Academy en Matthijs van Deventer van de eerste selectie sv Poortugaal. Onder enthousiaste leiding werd er in twee blokken een clinic gegeven aan 18 keepers.

Meer voetbaldagen
STAR organiseert in mei nog voetbaldagen en in maart start de voorjaarsmodule voor extra techniektrainingen. Aanmelden kan via www.starfootballacademy.nl