LTC Rhoon krijgt padelbanen.
LTC Rhoon krijgt padelbanen. Foto:

Vanaf mei padellen bij LTC Rhoon

RHOON - Tennisvereniging LTC Rhoon gaat padel aanbieden. Naast tennis zet het zo een mooi en uniek lidmaatschap neer in de regio. Als alles volgens plan verloopt is LTC Rhoon in mei drie padelbanen rijker. Door de toevoeging van padel is de vereniging klaar voor de toekomst. Met ledverlichting en zonnepanelen is het tevens een duurzame vereniging. LTC Rhoon hoopt met padel de huidige leden een breder aanbod te bieden. Daarnaast hoopt de vereniging nieuwe leden naar de club te trekken, met name door de komst van padel.

In april start leverancier Padel Nederland met de bouw van drie duurzame en hoogwaardige panoramabanen. In de tussentijd is de club bezig om straks de padellers ook lessen, competities en toernooien aan te kunnen bieden. Een padelcommissie buigt zich momenteel over de afspraken en de regels. Het bestuur is trots op de komst van de padelbanen: ,,In deze omgeving is nog geen padel, dus we zijn blij dat de liefhebbers straks in Rhoon kennis kunnen maken met deze populaire racketsport.”

De vereniging kiest voor een zogeheten uniform lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kan men tennissen en padellen. Alle (nieuwe) leden kunnen spelen op drie padelbanen en tien tennisbanen (kunstgras en gravel).

Inschrijven kan door een mail te sturen naar padelinfo@ltcrhoon.nl. Op dit moment worden details ingevuld als clinics, lessen en open dagen. Meer informatie via
www.ltcrhoon.nl.