Op 4 maart vindt de Wereldgebedsdagviering plaats.
Op 4 maart vindt de Wereldgebedsdagviering plaats. Foto:

Wereldgebedsdagviering

ALBRANDSWAARD - Op vrijdag 4 maart is de jaarlijkse Wereldgebedsdag. Het gebed begint op de eilanden in de Stille Oceaan en gaat vervolgens door 173 landen de hele wereld rond. Overal worden dezelfde teksten en hetzelfde Bijbelgedeelte gelezen.
In Albrandswaard vindt de viering op 4 maart plaats in de Maranathakerk, Kleidijk 2B te Rhoon, de aanvang is 15 uur. Voorganger is ds. Lida Tamminga, ziekenhuispredikant in het Ikazia ziekenhuis. De orgelbegeleiding is in handen van Aad Stortenbeker, Muzikale medewerking wordt verleend door Cora van der Ven en Helma Hartman, terwijl de samenzang ondersteund wordt door het gelegenheidskoor. De collecte is bestemd voor projecten van organisaties in Groot-Brittannië, die zich inzetten voor kwetsbare mensen.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is de viering niet online te volgen. Algemene informatie via www.wereldgebedsdag.nl.


Klaverjassen

RHOON - In de kantine van WCR Rhoon wordt er op vrijdag 11 maar vanaf 20 uur klaverjas gespeeld. De kantine is open vanaf 19.30 uur. Bij klachten blijft men thuis.
Omloopseweg 6e, Rhoon.