Alles een euro

RHOON - 't Winkeltje heeft van 8 maart tot 7 april alles voor een euro, behalve op de disgen sieraden, zelfgemaakte sieraden van glas. 't Winkeltje verkoopt tweedehands dameskleding en accessoires. Kleding inleveren kan ook. 't Winkeltje zorgt ervoor dat het een goede bestemming krijgt. De opbrengst komt ten goede aan De Stichting Vrienden van Casa Lumina in Oradea, Roemenië.

Open van dinsdag tot en met donderdag van 10 tot 16 uur.
Villa van Alles, Dorpsdijk 40a, Rhoon.

Vaccinatiedagen

ALBRANDSWAARD - Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Rijnmond organiseert van dinsdag 8 maart tot en met vrijdag 10 juni vaccinatiedagen in de gehele regio Rotterdam-Rijnmond. Kinderen en jongeren kunnen dan gratis een prik halen tegen ernstige infectieziekten zoals de mazelen, het humaan papillomavirus en de meningokokkenziekte. 83.714 kinderen en jongeren uit deze regio ontvangen hiervoor een uitnodiging van het RIVM.

DTP en BMR-vaccinatie: prik tegen de meest voorkomende infectieziekten op jonge leeftijd
Alle kinderen geboren in 2013 krijgen tijdens de vaccinatiedagen de prik tegen difterie, tetanus, polio (DTP) en bof, mazelen en rodehond (BMR). Kinderen die zijn geboren in 2012 en hun DTP- en/of BMR-vaccinatie nog niet hebben gehad, ontvangen ook een uitnodiging. Deze vaccinaties zijn de laatsten van een serie die is gestart op babyleeftijd. De eerdere prikken kregen de kinderen tijdens de bezoeken aan het consultatiebureau, dat onderdeel is van het CJG.

In Albrandswaard wordt er op donderdag 10 maart en op donderdag 21 april tussen 13 en 16 uur geprikt in Sporthal Rhoon aan de Stationstraat 1a.

Wandel Marathon Challenge Rotterdam

ALBRANDSWAARD – Bij StichtingSpal kan men zich aan sluiten om mee te doen aan de Marathon Challenge. Kom ook een keer over de finish bij de Coolsingel. Niet rennend, maar wandelend.
Wandel voorafgaand aan het marathonweekend 41 km met een wandelmaatjes, met een wandelgroep of alleen. Spaar de kilometers op in aanloop naar ‘Jouw Marathon Challenge’.
Aanmelden en meedoen via StichtingSpal kan via www.sportbalans.nl/wandel-challenge-rotterdam.html.

Meer informatie via Aad Wijntjes 06 - 46226208 of www.stichtingspal.nl.