Middagbijeenkomst bij OVA

ALBRANDSWAARD - OVA had een heel programma voor het jaar 2022 samengesteld voor de middagbijeenkomsten, maar helaas moesten de eerste maanden van het jaar steeds geannuleerd worden. Gelukkig kunnen ze nu iedereen weer zonder enige restrictie ontvangen: de 1,5 meter afstand hoeft niet meer en ook een mondkapje is niet meer nodig, tenzij men dit zelf nodig vindt. De eerstkomende bijeenkomst van OVA kan dus op een prettige wijze doorgaan en wordt gehouden op dinsdag 8 maart.

De muzikale omlijsting van deze middag wordt verzorgd door de zangeres Waldin Roes, met begeleiding van Bert Nicodem aan de piano en Ruud Bergamin op de saxofoon. Het trio biedt een pretentieloze, maar heerlijk ontspannen programma aan, gevuld met de mooiste muziek: van Petite Fleur tot Alie Cyaankali, van Jazzclassics tot een heuse smartlap; van Edith Piaf tot Jacques Brel; kortom het beloofd een gevarieerde middag te worden.

Deze middagbijeenkomst is geheel gratis voor OVA leden inclusief koffie/thee. Niet-OVA- leden zijn welkom, maar betalen 7,50 euro inclusief koffie/thee. Zaal open 13.30 uur. Aanvang 14 uur. De Brinkhoeve, Kerkstraat 12, Poortugaal.

Snuffelloods

RHOON - De Snuffelloods naast de Maranathakerk is zaterdag 5 maart tussen 14 en 16 uur open voor de verkoop van tweedehands spullen.

Gedurende de openingstijd kunnen nog goed bruikbare spullen worden ingeleverd, met uitzondering van boeken en meubels.

De Maranathakerk staat aan de Kleidijk 2.