Foto's gezocht voor de tentoonstelling straatfotografie.
Foto's gezocht voor de tentoonstelling straatfotografie. Foto:

Oudheidkamer Rhoon en Poortugaal weer open

ALBRANDSWAARD - Na een lange sluiting is de Oudheidkamer weer open voor publiek. Bezoekers zijn van harte welkom bij de tentoonstelling ‘Voor elck wat wils'. In deze expositie zijn allerlei voorwerpen te zien uit het verre en minder verre verleden. Ook is er een mooie selectie foto's samengesteld, die veel herinneringen bij de bezoekers zal oproepen. De toegang tot de Oudheidkamer is gratis. Er is een traplift aanwezig.
De Oudheidkamer wil in de volgende tentoonstelling aandacht schenken aan straatfotografie. Toen nog niet iedereen een camera of een iPhone had, kwam er een fotograaf in het dorp om foto's te maken. Samen met je ouders, broers en zussen, soms voor de school en tijdens evenementen zoals Koninginnedag. Deze laatste foto's kon men bij Mons, Groenendijk of bij Piet van Es voor het raam bekijken en eventueel kopen. De Oudheidkamer is op zoek naar zulke foto's. En foto's die in de straat genomen zijn tijdens kinderspelletjes, zoals knikkeren, stoepranden, touwtjespringen en voetballen, zijn welkom.
Foto's kunnen gemaild worden naar ohk@oudheidkamerrhoonpoortugaal.nl of versturen of afgeven bij de Oudheidkamer Rhoon Poortugaal, Dorpsstraat 27, 3171EP Poortugaal
Vermeld uw adres en wie er op de foto staan en wanneer en waar de foto genomen is.