De seniorenbeurs gaat er dan toch eindelijk weer komen.
De seniorenbeurs gaat er dan toch eindelijk weer komen. Foto:

Seniorenbeurs 23 april

ALBRANDSWAARD - Na twee jaar uitstellen gaat het er nu dan toch eindelijk van komen. De Seniorenbeurs die wordt georganiseerd door Ouderenvereniging Albrandswaard (OVA), Hart van Poortugaal, Plus Hofland, 't Hoorhuys en Welzijn Albrandswaard gaat plaatsvinden op 23 april van 10 tot 16 uur.

Er komen ruim 40 kramen in De Brinkhoeve te staan met thema's gericht op ouderen, zoals gezondheid, activiteiten, veiligheid en informatiehelpdesks, een mooie mix van commerciële en non-profit bedrijven. Daarnaast worden veel leuke producten verkocht.

In De Boekenstal vinden tegelijkertijd allerlei interessante lezingen, een modeshow en optredens plaats. 

Kraam huren
Wie een kraam wil huren á 15 euro inclusief vijf consumptiebonnen of wie een lezing wil geven van 25 á 30 minuten kan contact opnemen met Sylvana 06-11156545.

Lezingen
De lezing kan ook meerdere keren per dag worden verzorgd. Lunch voor de kraamhouders is te bestellen voor 5 euro per stuk.

Informatie en AutoMaatje
Voor meer informatie of het bestellen van een AutoMaatje voor vervoer kan men ook bellen naar Yvonne van Welzijn Albrandswaard, 010-5018322. AutoMaatje kost 0,30 cent per kilometer.