Paastradities

Voor onze Paasspecial zijn wij op zoek naar paas-tradities. Staat Pasen in het teken van eieren zoeken en schilderen? Een uitje naar de woonboulevard? Gourmetten met de familie? Of stilstaan bij de oorspronkelijke betekenis van Pasen?
Laat het ons weten en dan komen we graag langs voor een foto en het verhaal. Mail naar astrid@barlokalemedia.nl.

Workshops bij De Buytenhof

RHOON – Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er voor de kinderen workshops op boerderij De Buytenhof. Ze kunnen bruisballen, voorjaarsstukjes en geurkaarsen maken. Deelname is 8,50 euro. Duur 45 minuten. Reserveren en meer informatie via www.debuyten
hof.nl.

Bingo in Het Boerderijtje

RHOON - Op 16 februari om 14 uur kwamen zeven gasten gezellig bingo spelen in Het Boerderijtje. De sfeer was weer opperbest. Vanaf 25 februari gaat de beperking van 1,5 meter afstand houden eraf in Het Boerderijtje en mogen ze gelukkig weer meer mensen toelaten bij de bingo. 16 maart is de volgende bingo. Aanmelden kan via Welzijn Albrandswaard, 010-5018322.

Relatiegesprekken in Steevast

ALBRANDSWAARD - In Steevast op Zondag praten radiomakers Hetty Landman en Piet Vermeulen op zondag 27 februari van 13 tot 14 uur met relatietherapeut Edina van Breemen. Past er op ieder potje een dekseltje en hoe werkt het in de bemiddelingswereld? 

Van 12 tot 13 uur is er ruimte voor nieuws uit de regio. De techniek is in handen van Bas van Driel. Het programma wordt herhaald op zondagavond van 22 tot 00 uur.

www.rtvalbrandswaard.com.