Afbeelding

Vervoer naar het stembureau met ANWB AutoMaatje

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Minder mobiel en toch een stem uitbrengen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart, kan met AutoMaatje. 

Ook op 14 en 15 maart is er binnen de gemeente extra gelegenheid om vervroegd te stemmen. Kijk op de website van de gemeente of www.waarismijnstemlokaal.nl welke stembureaus op maandag 14 maart en dinsdag 15 maart al open zijn. 

ANWB Automaatje biedt de mogelijkheid om minder mobiele personen naar het stemlokaal te brengen. ANWB AutoMaatje Albrandswaard heeft vrijwillige chauffeurs beschikbaar die de mensen in alle opzichten veilig willen vervoeren. De vrijwilliger komt op het afgesproken tijdstip voorrijden.

Wie gebruik wil maken van vervoer naar de stembus belt, liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk twee werkdagen van tevoren. Neem contact op met ANWB AutoMaatje Albrandswaard via 010-5018322, van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 12 uur. Men betaalt voor het vervoer een kleine vergoeding aan de vrijwillige chauffeur van 30 cent voor elke gereden kilometer.