Snuffelloods

RHOON - De Snuffelloods naast de Maranathakerk is zaterdag 19 februari tussen 14 en 16 uur open voor de verkoop van tweedehands spullen.

Gedurende de openingstijd kunnen nog goed bruikbare spullen worden ingeleverd, met uitzondering van boeken en meubels. De Maranathakerk staat aan de Kleidijk 2.

Brusjesfamiliedag

ALBRANDSWAARD - In samenwerking met KijkopWelzijn in Barendrecht,  organiseert Welzijn Albrandswaard op donderdag 3 maart een brusjes-familiedag in BLOK0180.
Op deze dag zijn niet alleen jonge mantelzorgers van 4 tot en met 11 jaar welkom, maar het hele gezin.
Voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten, zoals een muziekworkshop, creatieve activiteiten, een springkussen en leuke spelletjes. Ouders kunnen in de koffiehoek bijpraten met andere ouders of kunnen met hun vragen terecht bij een van de mantelzorgconsulenten.
Aanmelden via
jongemantelzorg@
kijkopwelzijn.nl, o.v.v. het aantal kinderen en volwassenen. De brusjes-familiedag duurt van 10 tot 12 uur, deelname gratis.

RWA gaat door met coaches

POORTUGAAL - Het bestuur en de technische commissie van RWA zijn blij om te melden dat zij overeenstemming hebben bereikt met Edwin Jansen en Joost van Hensbergen om volgend jaar de selectie van RWA te blijven coachen.

Door Corona is er nog geen ‘normaal' seizoen gedraaid onder de huidige staf. RWA ziet goede mogelijkheden om met de huidige staf positieve resultaten te gaan behalen en dus door te gaan. We hopen komend seizoen de volle potentie van zowel de selectie als de technisch staf te kunnen gaan zien.