Agenda De Schakel

Bekijk wat er allemaal te doen is in Albrandswaard via de agenda van De Schakel. www.descha
kelalbrandswaard.nl. Meld zelf ook agendapunten aan door te mailen naar redactiealbrands
waard@barlokalemedia.nl.

Inloopspreekuur computerhulp

ALBRANDSWAARD - Na een lange periode van gedwongen rust zijn de enthousiaste vrijwilligers weer begonnen met het inloopspreekuur waar men met alle computer-, tablet- en smartphone-vragen langs kan komen. 

Maandagochtenden kan men terecht in De Boekenstal, Dorpsstraat 34 in Poortugaal van 9.30 uur tot 12 uur. En in Wijkcentrum Portland, Hof van Portland 41 in Rhoon-Portland op donderdagochtend van 9.30 tot 12 uur.

Seniorweb vraagt een tegemoetkoming in de kosten van 2 euro per uur en de koffie of thee kost 50 cent. Het inloopspreekuur in Poortugaal en Portland is toegankelijk voor alle inwoners van Albrandswaard. Voor meer informatie: Aad Stortenbeker, 06 - 24248488 of Welzijn Albrandswaard, 010-5018322. 

Seniorweb.nl biedt ook PC Hulp via Internet, per Telefoon of Hulp aan huis aan. Deze diensten van Seniorweb.nl zijn alleen beschikbaar voor leden van Seniorweb. Lid worden kost 35 euro per jaar.

Modderwandeling

RHOON - Bij zorgboerderij De Buytenhof kan men de modderwandeling lopen. Haal een frisse neus en trek je kaplaarzen aan. De wandeling is gratis. Haal de route op in de boerderijwinkel. Rijsdijk 98, Rhoon.